initiatieven

Studentenhelpenscholieren.nl is een non-profit initiatief waarmee ALLE scholieren studiehulp aangeboden wordt. Meer dan duizend studenten hebben zich al aangemeld om online bijles te geven. Middels support van bijna alle nationale VO uitgevers en het ministerie van OCW wordt digitaal materiaal ter beschikking gesteld en worden honderdduizenden scholieren geïnformeerd.

Hoe werkt?
Studenten melden zich aan om gratis of voor €5 p/u bijles te geven. Scholieren melden zich aan en geven aan of zij €5 kunnen missen of gratis bijles willen. Ze worden automatisch gekoppeld via het hiervoor opgezette platform en krijgen via onze supporters beschikking over digitaal materiaal en andere tools om perfecte studiehulp te bieden

Werkt het?
- 95% van de scholieren wilt vaker bijles van zijn/haar student
- 89% raadt het aan, 10% misschien en maar 1% niet!
- Al 500 scholieren geholpen!

Ook helpen? Klik op 'Klik Hier!' 

STUDENTen helpen scholieren

- Utrecht Alumnus Sander bos

PRaat nederlands met me

- Uva Alumna Ida van Koolwijk

Iedereen die wel eens een nieuwe taal heeft geleerd weet dat je alleen leert door te oefenen. Dit doe je normaal bijvoorbeeld met je klasgenoten, met collega’s, in de sportschool, in de winkel of met de buurvrouw. Voor wie nu de Nederlandse taal moet leren is het een grote uitdaging geworden om te blijven oefenen. Maar, jij kunt helpen door wekelijks te videobellen met een nieuwkomer! Meld je aan als taalbuddy op https://www.pnmm.nl & volg ons op Facebook!